Головна

  • Про нас
  • Члени
  • Новини
  • Справи
  • Рекомендації
  • Контакти
  • Пошук по справам

      Звернутись

      ПІБ скаржника
      Контактна інформація
      Чиї дії оскаржуються (журналіст, представник медіа, медіа)
      Короткий зміст оскаржуваного матеріалу
      Порушення або перелік порушень, які вбачає скаржник з матеріалу
      Пошта

      Додатки (скарга з усіма посиланнями на матеріали, які оскаржуються).

      Якщо відома інформація про те, чи зверталися до стверджуваного порушника із правом на відповідь чи правом на спростування – зазначити про це (додати копії звернення до стверджуваного порушника та відповіді на нього).

      Незалежна медійна рада обрала нового члена

      Поділитися

      До складу Незалежної медійної ради увійшов новий медіаексперт, а один із чинних членів вийшов з НМР за власним бажанням – такі організаційні зміни відбулися у складі Медійної Ради.

      Так, членом Незалежної медійної ради став журналіст Олексій Братущак. До складу органу його делегував Інститут Масової Інформації. Олексій Братущак є журналістом та колумністом Української правди, а також журналістом тижневика “Деталі” на телеканалі ZIK. До цього упродовж 11 років працював на 5 каналі, загалом же журналістську кар’єру розпочав ще у студентські роки. У Медійній Раді він замінить медіаексперта та викладача Діану Дуцик, яка складає свої повноваження.

      Також про вихід зі складу Незалежної медійної ради оголосив  експерт та медіаюрист Олександр Бурмагін. Повноваження члена Ради він складає за власним бажанням.

      Незалежна медійна рада дякує Діані Дуцик та Олександру Бурмагіну за роботу в рамках НМР.

      Незалежна медійна рада була заснована наприкінці 2015 року провідними медійними громадськими організаціями України (Детектор Медіа, Інститут Масової Інформації, Інтерньюз-Україна, Фундація «Суспільність», Центр Демократії та Верховенства Права). Незалежна медійна рада функціонує як постійний громадський моніторинговий та консультативний орган, що розглядає спірні ситуації щодо недотримання медійного законодавства, міжнародних стандартів висвітлення інформації у медіа, а також порушень норм журналістської етики.