Головна

  • Про нас
  • Члени
  • Новини
  • Справи
  • Рекомендації
  • Контакти
  • Пошук по справам

      Звернутись

      ПІБ скаржника
      Контактна інформація
      Чиї дії оскаржуються (журналіст, представник медіа, медіа)
      Короткий зміст оскаржуваного матеріалу
      Порушення або перелік порушень, які вбачає скаржник з матеріалу
      Пошта

      Додатки (скарга з усіма посиланнями на матеріали, які оскаржуються).

      Якщо відома інформація про те, чи зверталися до стверджуваного порушника із правом на відповідь чи правом на спростування – зазначити про це (додати копії звернення до стверджуваного порушника та відповіді на нього).

      Незалежна медійна рада: робота з порушеннями медійного законодавства, взаємодія з Комісією з журналістської етики та подальші кроки”

      Поділитися

      Незалежна медійна рада створена провідними медійними організаціями, щоб допомагати усім охочим у вирішенні спірних ситуацій, які виникають в медійній сфері. Щороку до НМР звертаються зі скаргами на публікації та ефіри медіа, щороку НМР видає висновки та рекомендації, які допомагають розібратися у різних медійних тематиках. Тож як НМР може допомогти вам запобігти медійним спорам або розв’язати їх? 

      НМР та ЦЕДЕМ запрошують на онлайн-дискусію Незалежна медійна рада: робота з порушеннями медійного законодавства, взаємодія з Комісією з журналістської етики та подальші кроки”.

      Захід буде цікавий усім, зокрема й журналістам, редакторам, представникам медіа, студентам та викладачам журналістики і права, працівникам державних органів, прессекретарям. Під час дискусії ви дізнаєтесь: 

      Дата: 27 січня 2022

      Час: 14:00-15:40

      Платформа: Zoom

      Для участі у заході зареєструйтеся  за посиланням до 26 січня: https://forms.gle/zfciAzohHmpYKbAE8.

      Ця подія стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через проєкт USAID “Медійна програма в Україні, який виконується міжнародною організацією Internews.