Головна

  • Про нас
  • Члени
  • Новини
  • Справи
  • Рекомендації
  • Контакти
  • Пошук по справам

      Звернутись

      ПІБ скаржника
      Контактна інформація
      Чиї дії оскаржуються (журналіст, представник медіа, медіа)
      Короткий зміст оскаржуваного матеріалу
      Порушення або перелік порушень, які вбачає скаржник з матеріалу
      Пошта

      Додатки (скарга з усіма посиланнями на матеріали, які оскаржуються).

      Якщо відома інформація про те, чи зверталися до стверджуваного порушника із правом на відповідь чи правом на спростування – зазначити про це (додати копії звернення до стверджуваного порушника та відповіді на нього).

      Круглий стіл: «Медіа Харківщини: національні виклики та регіональні проблеми»

      Поділитися

      Незалежна медійна рада запрошує всіх зацікавлених представників медійної спільноти, громадянського суспільства, активістів на круглий стіл, присвячений обговоренню проблем, які постають перед медіа Харівщини при підготовці контенту, як у загальнонаціональному, так і в регіональному розрізах. З огляду на гібридну війну, яку РФ веде проти України, є зрозумілою чутливість медіа регіону до низки тем, повязаних з війною, декомунізацією, мовою ворожнечі тощо. В той же час, цікавим є також зрозуміти ставлення в регіонах до тих тематик, які здаються загальнонаціональними в київському середовищі.

      Протягом заходу планується обговорити, зокрема, такі питання:

      Час та місце проведення: 11 вересня, 11:00-14:00,

      Місце проведення: ALevel Hub (Конференц-зал). Харків, вулиця Павлівська, 6, 2-ий поверх.

      Адреса у Google map: https://goo.gl/maps/QFaXfhY8PFA2

      Початок реєстрації – о 10:30. Реєстрація учасників є обов’язковою. Просимо зареєструватися тут: (https://goo.gl/hmmHEp ).

      Незалежна медійна рада була заснована наприкінці 2015 року провідними медійними громадськими організаціями України (Детектор Медіа, Інститут Масової Інформації, Інтерньюз-Україна, Фундація «Суспільність», Центр Демократії та Верховенства Права). Незалежна медійна рада функціонує як постійний громадський моніторинговий та консультативний орган, що розглядає спірні ситуації щодо недотримання медійного законодавства, міжнародних стандартів висвітлення інформації у медіа, а також порушень норм журналістської етики.

      Учасниками заходу будуть члени Незалежної медійної ради

      Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.