Головна

  • Про нас
  • Члени
  • Новини
  • Справи
  • Рекомендації
  • Контакти
  • Пошук по справам

      Звернутись

      ПІБ скаржника
      Контактна інформація
      Чиї дії оскаржуються (журналіст, представник медіа, медіа)
      Короткий зміст оскаржуваного матеріалу
      Порушення або перелік порушень, які вбачає скаржник з матеріалу
      Пошта

      Додатки (скарга з усіма посиланнями на матеріали, які оскаржуються).

      Якщо відома інформація про те, чи зверталися до стверджуваного порушника із правом на відповідь чи правом на спростування – зазначити про це (додати копії звернення до стверджуваного порушника та відповіді на нього).

      Незалежна медійна рада обрала нового члена

      Поділитися

      У зв’язку із вибуттям членкині НМР – Мар’яни Закусило, ГО “Детектор Медіа” делегувала до складу ради нового члена  – Ярослава Зубченка.

      Ярослав Зубченко – оглядач та колумніст “Детектор медіа”. Випускник Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Із 2017 року займається моніторингом українських токшоу та інформаційних телеканалів. Член Дорадчої ради проєкту “База замовних псевдосоціологів та прихованих піарників”.

      Незалежна медійна рада була заснована наприкінці 2015 року провідними медійними громадськими організаціями України (Детектор Медіа, Інститут Масової Інформації, Інтерньюз-Україна, Фундація “«Суспільність”, Центр демократії та верховенства права). 

      Незалежна медійна рада функціонує як громадський консультативний та експертний орган, що покликаний просувати високі професійні стандарти журналістики та саморегулювання в українському медіа секторі шляхом надання фахових висновків, коментарів та рекомендацій, що базуються на міжнародних стандартах, національному законодавстві та етичних стандартах професійної журналістики.