Головна

  • Про нас
  • Члени
  • Новини
  • Справи
  • Рекомендації
  • Контакти
  • Пошук по справам

      Звернутись

      ПІБ скаржника
      Контактна інформація
      Чиї дії оскаржуються (журналіст, представник медіа, медіа)
      Короткий зміст оскаржуваного матеріалу
      Порушення або перелік порушень, які вбачає скаржник з матеріалу
      Пошта

      Додатки (скарга з усіма посиланнями на матеріали, які оскаржуються).

      Якщо відома інформація про те, чи зверталися до стверджуваного порушника із правом на відповідь чи правом на спростування – зазначити про це (додати копії звернення до стверджуваного порушника та відповіді на нього).

      НМР обрала нову членкиню

      Поділитися

      У зв’язку з вибуттям зі складу НМР Антоніни Черевко, ГО Інтерньюз-Україна 15 червня 2022 року делегувала до складу ради нову членкиню Тетяну Авдєєву – юристку та проєктну менеджерку Центру демократії та верховенства права.

      Тетяна Авдєєва – експертка зі штучного інтелекту, медіаграмотності та адвокації законодавчих змін. Співпрацювала з багатьма українськими та міжнародними громадськими організаціями, Європейською Комісією та Радою Європи як незалежна експертка. У 2021 році увійшла до складу Експертного комітету зі штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України. Випускниця Національного університету «Києво-Могилянська академія» зі спеціалізацією у правах людини та міжнародному публічному праві.

      Нагадаємо, Незалежна медійна рада – незаангажований та професійний орган саморегулювання у медійній сфері, створений наприкінці 2015 року. НМР заснували Центр демократії та верховенства права, Інститут Масової Інформації, Інтерньюз-Україна, Детектор Медіа та Фундація “Суспільність”. Незалежна медійна рада розглядає спірні ситуації щодо дотримання медійного законодавства, міжнародних стандартів висвітлення інформації у медіа, а також порушень норм журналістської етики. 

      Незалежна медійна рада складається із 15 членів – авторитетних незаангажованих діячів з ґрунтовним досвідом у медійній сфері.